Copyright Sanrobi © Alle rechten voorbehouden.

geluid Mail: info@sanrobi.nl?subject=Bericht van de website Sanrobi geluid licht stroom beeld kerstverlichting

Sanrobi
Hoofdwegnoord 38
4574 RB  Zuiddorpe
Telefoon Sander +31(0)6-53 12 27 03

Kamer van Koophandel: 74219596
BTW-nr: NL001769665B03

Home licht stroom beeld kerstverlichting Sander +31(0)6-53 12 27 03
Home Privacyverklaring  Over ons Video's Livestream Contact/email
Omroepgeluid en Lijngeluid

Het verzorgen van de geluidstechniek  in de buitenlucht heeft ons bedrijf groot gemaakt. Wij zijn dan ook  zeer gespecialiseerd in het verzorgen van omroepgeluid.

Vele kilometers geluid vanuit één geluidswagen, grote of kleine evenementen, langgerekt of dichtbevolkt: Onze geluidswagens zijn zeer universeel ingericht voor evenementen in de buitenlucht. Met de modernste technieken en de bijbehorende kennis maken wij uw evenement tot een verstaanbaar succes.

Qua techniek is het verzorgen van lijngeluid in de buitenlucht iets heel anders dan podiumgeluid. Om het geluid over een grote afstand mogelijk te maken, gebruiken wij het "100 Volt distributiesysteem" in combinatie met hoog rendement luidsprekers.

De technische oplossingen die wij gebruiken zijn het resultaat van jarenlange ervaring. De apparatuur hebben wij in de loop der jaren zelf ontwikkeld of samengesteld. Wij onderscheiden ons hierin echt van de andere firma's. Beter geluid, betere dekking, een passend volume en vrijwel geen nagalm of echo.

Wij kunnen een perfect dekkend omroepgeluid verzorgen over een parcours van bijvoorbeeld 10 kilometer lengte, of met een bezoekersaantal van 60.000 personen. Geen probleem. En alles met eigen apparatuur.


Kijk ook eens bij video’s