Copyright Sanrobi © Alle rechten voorbehouden.

geluid Mail: info@sanrobi.nl?subject=Bericht van de website Sanrobi geluid licht stroom beeld kerstverlichting

Sanrobi
Hoofdwegnoord 38
4574 RB  Zuiddorpe
Telefoon Sander +31(0)6-53 12 27 03

Kamer van Koophandel: 74219596
BTW-nr: NL001769665B03

Home licht stroom beeld kerstverlichting Sander +31(0)6-53 12 27 03
Home Privacyverklaring  Over ons Video's Livestream Contact/email
Over ons Teamwork

Sanrobi is opgericht in 1984, als een bedrijf dat voornamelijk omroepgeluid verzorgde bij evenementen. Inmiddels bieden wij een zeer breed pakket, variërend van geluidstechniek, lichttechniek of stroomvoorziening. Ook voor de verhuur van beamers of assistentie bij het organiseren bent u aan het juiste adres.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van kerstverlichting voor winkelstraten en winkelcentra. Wij zorgen middels ons totaalpakket dat alles wordt geregeld, tot aan het plaatsen van de kerstbomen aan toe.

Wij zijn gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen en ons werkgebied is Zuid-West Nederland en West-Vlaanderen (België) en met enige regelmaat daarbuiten.

Wij behoren niet tot de grootste verhuurbedrijven van het land, maar u kunt zeker bij ons terecht voor kwalitatief goede installaties, goede service, ervaring en een professionele aanpak.

Ik ben Sander de Theije

Eigenaar van het bedrijf. Gedurende het gehele jaar kunt u mij tegen komen bij allerlei evenementen in Zeeland, Vlaanderen en de rest van Nederland. Uiteraard waar wij de techniek verzorgen.