Scroll Top
Hoofdwegnoord 38 4574 RB Zuiddorpe
wpa4e08568_05_06
Voor binnen en buiten

Wij kunnen meerdere oplossingen realiseren voor uw evenement, presentatie en meer!

Waar dan ook

Ongeacht de locatie, wij realiseren het
op de gewenste plek.

Alles in beeld

Voor toepassingen in de buitenlucht verhuren wij LED-schermem van 4m2, 6m2, 12m2 en 15m2. De schermen zijn gemonteerd op een aanhangwagen. Door middel van een hydraulische lift wordt het scherm eenvoudig op hoogte en in de juiste richting geplaatst. Met de “pitch” van 6mm (P6) is de resolutie zeer hoog. De lichtopbrengst is ook op een zonnige dag ruim voldoende.

Het scherm is ideaal voor de weergave van live-beelden, reclamepresentaties of ronde/doorkomsttijden.

Samen met onze evenement-partner verzorgen wij regelmatig meerdere schermen op één evenement.

Wij kunnen allerlei bronnen aansluiten op onze videomixer, voor weergave op de schermen. (HDMI, VGA, component of HD-SDI).

Wij hebben een totaal oplossing, maar vaak koppelen wij ons scherm aan lokale of regionale video reportage teams die ook voor een evenement aanwezig zijn. Zij zorgen dan voor de beeldregistratie en uitzending, wij voor de lokale weergave aan het publiek. Wij combineren dan de live-uitzending met reclamebeelden en bijvoorbeeld uitslagen. Een picture-in-picture weergave is hierbij ook mogelijk.

Ook voor binnentoepassingen hebben wij beamers, indoor LED-schermen of televisieschermen.

Deze schermen kunnen wij ophangen in een truss of op statieven plaatsen, zodat het beeld goed zichtbaar is.

Indoor LED-schermen

Naast de LED-schermen op de aanhangwagens hebben wij nu ook in totaal 18m2 modulair indoor LED-scherm met de “pitch” van 3.7mm (P3.7).

Doordat de schermen modulair zijn, zijn er meerdere opties mogelijk met het plaatsen en neerzetten van de schermen. U heeft als klant dan ook de keuze over hoe groot u het scherm wilt hebben.

Deze schermen zijn zeer ideaal voor presentaties, live-beelden en als achtergrond op een podium.