Scroll Top
Hoofdwegnoord 38 4574 RB Zuiddorpe
Alles in een

Wij zorgen voor de kabels, de verdeelkasten en de aftakpunten.

Beheer

Wij verdelen de verbruikers optimaal over de aansluitpunten en houden hierbij de totale belasting nauwlettend in de gaten.

Stroom nodig? geen zorgen

Bij steeds meer evenementen wordt ook de stroomvoorziening door ons verzorgd. Wij hebben op dit gebied erg veel expertise in huis. Voorbeelden zijn: grote evenementen, paardenconcoursen of nachtmarkten. Er worden meerdere grote aggregaten op strategische locaties op het terrein geplaatst, van waaruit de stroom wordt onderverdeeld tot aan de eindgebruikers. Wij nemen hierbij alle beheer onder onze hoede.

Wij maken gebruik van aggregaten, wanneer de stroomvoorziening ter plaatse niet aanwezig is of niet voldoende is. De aggregaten zijn geluidsgedempt en kunnen op enige afstand van het evenement of het podium worden opgesteld.

Meestal gebruiken wij aggregaten met een vermogen van 60 kVA (op een aanhangwagen) of 100 kVA (geplaatst met een vrachtauto) die wij strategisch verdeeld over het evenement opstellen.

Werkwijze

Wij zorgen voor de kabels, de verdeelkasten en de aftakpunten. Ideaal voor bijvoorbeeld beurzen en markten met veel eindverbruikers, maar ook voor podiumevenementen waarbij veel vermogen nodig is. Wij verdelen de stroom op een veilige wijze onder de verbruikers. Wij beschikken over zeer veel kabels en verdeelpunten.

Voorbereidingen

Om een stroomvoorziening goed te kunnen verzorgen is een goede planning noodzakelijk. Aan de hand van een plattegrond met de (grootste) verbruikers bepalen wij de strategie. Wij proberen de aggregaten zo gunstig mogelijk te plaatsen, rekening houdend met kabels, geluidsoverlast, en de mogelijkheid om bij te tanken.

Beheer tijdens een evenement

Een belangrijk aspect is het beheer van de elektrische installatie tijdens het evenement. Wij verdelen de verbruikers optimaal over de aansluitpunten en houden hierbij de totale belasting nauwlettend in de gaten.

Wij controleren ook het aansluitmateriaal van de verbruikers (het snoer van de gazonmaaier mag thuis blijven, een randaarde is verplicht).

Indien nodig zorgen wij voor het bijtanken van de dieselolie, zodat de aggregaten permanent kunnen blijven draaien.