Scroll Top
Hoofdwegnoord 38 4574 RB Zuiddorpe
Mijn naam is
Sander de Theije

Eigenaar van het bedrijf. Gedurende het gehele jaar kunt u mij tegen komen bij allerlei evenementen in Zeeland, Vlaanderen en de rest van Nederland. Uiteraard waar wij de techniek verzorgen.

Teamwork

Sanrobi is opgericht in 1984, als een bedrijf dat voornamelijk omroepgeluid verzorgde bij evenementen. Inmiddels bieden wij een zeer breed pakket, variërend van geluids-, licht en beeldtechniek of stroomvoorziening. Ook voor de verhuur van beamers of assistentie bij het organiseren bent u aan het juiste adres.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van kerstverlichting voor winkelstraten en winkelcentra. Wij zorgen middels ons totaalpakket dat alles wordt geregeld, tot aan het plaatsen van de kerstbomen aan toe.

Wij zijn gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen en ons werkgebied is Zuid-West Nederland en West-Vlaanderen (België) en met enige regelmaat daarbuiten.

De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf die een organisatie alles kan bieden voor hun evenement. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief goede installaties, goede service, ervaring en een professionele aanpak.